به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از فارس عليمحمد آزاد استاندار منتصب متجاوزان بر بلوچستان گفت : استحصال 5/2 تا سه تن طلاي خالص در محدودههاي اكتشافي تخمين زده شده است.
وي افزود: علاوه بر محدودههاي اكتشافي طلا در چانعلي، نخيله و سياه جنگل درباره معدن طلاي بزمان هم بررسيهايي انجام شده كه نشانگر ذخيره اقتصادي طلا در اين منطقه است. استاندار خاطرنشان كرد: تهيه نقشههاي عمومي زمين شناسي از جمله فعاليتهاي ديگر اين سازمان است كه منجربه شناسايي 37 محدوده اميدبخش معدني در استان شده است.
آزاد در ادامه به وجود 52 معدن داراي پروانه بهرهبرداري و 38 محدوده معدني با صدور مجوز برداشت در سيستان و بلوچستان را ارزشمند توصيف كرد و گفت: معادني همچون آنتيموان، مس، منگنز، كروميت و سنگهاي تزئيني ديگر از جمله قابليتهاي معدني شناخته شده استان است كه علاقمندان ميتوانند با بهرهگيري از تسهيلات لازم در اقتصاد و اشتغال منطقه كمك كند.
وي با قدرداني از فعاليتهاي انجام شده از سوي سازمان زمين شناسي و اكتشافات معدني كشور، بر لزوم تقويت امكانات و تسريع در امر بهرهبرداري از منابع خدادادي و بكر سيستان و بلوچستان تاكيد كرد.
جواد نامآور جهرمي مديركل صنايع و معادن استان هم در اين جلسه گفت: عمليات تهيه نقشههاي( 25/1) يك، بيست و پنجم هزارم محدودههاي اميدبخش معدني استان آغاز شده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر